Rijwoning schilderen

Rijwoning schilderen? De gevel van een rijhuis schilderen, ramen & deuren, garagepoort, dakgoot... voor alles bestaat de juiste verf en verfsysteem.

Gevelschilderwerken

Fris de voorgevel van jouw rijwoning op met een nieuwe verflaag. Of wens je de voorgevel te renoveren? Gebruik dan het juiste verfsysteem om het gewenste resultaat te bereiken. Er bestaat voor elk materiaal een verfoplossing. Bestaat jouw gevel uit baksteen, crepie, beton, bezetting in cement... of jouw voorgevel herschilderen? Geen probleem er bestaat tal van gevelverf of muurverf voor buitengevels.

Ook een na-geïsoleerde buitengevel met een gevelbekleding in PVC, metaalhout of sidings kan herschilderd worden met de juiste verf. Of ben je van plan om een vochtige buitengevel te schilderen?

Buitenschrijnwerk rijwoning

Kan het buitenschrijnwerk van jouw rijhuis zoals ramen, deuren en garagepoort een nieuwe verflaag gebruiken? Het verven van hout, PVC of aluminium schrijnwerk is geen probleem. Ook de garagepoort in hout, PVC of aluminium kan men herverven.

Dak rijwoning verven

Bladert de verf van jouw dakgoot af? Dan kan deze een nieuwe schilderbeurt gebruiken. Of wens je jouw schouw te herschilderen? Kan de dakkapel op het dak een verflaag gebruiken?

Rijwoning verven

Er kunnen zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken in een rijwoning uitgevoerd worden:

Welke ruimte of kamer wens je in de rijwoning te schilderen?

Welk materiaal wens je in de rijwoning te schilderen?

Schilder nodig? Vergelijk hier de prijzen

Uw rijwoning laten verven door een vakschilder of schildersbedrijf? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte