Loft schilderen

Loft schilderen? Een grote ruimte heeft nood aan een goed uitgedacht verfplan.

Muren & plafond loft verven

Afhankelijk van de ondergrond van de muur & plafond van de loft, kan je kiezen voor een eenvoudige muurverf. Uiteraard zal de muur eerst met een primer moeten behandeld worden. Zeker als de muren nog nooit behandeld werden. Denk maar aan oude baksteenmuren. Uiteraard kunnen muren in cellenbeton, gyprocwanden, betonmuren en balken, muren met behangpapier, muren in pleisterwerk met een bepaald verfsysteem geschilderd worden.

Muren in een loft komen goed tot hun recht als ze geschilderd worden met een bepaalde verftechniek. Denk maar aan kaleien, sponsen, patineren en marmeren. Of je kan de muren van de loft afwerken met MortexBeton ciré of Tadelakt.

Een houten plafond, PVC plafond, plafond in pleisterwerk, betonnen plafond, plafondbalken... kunnen geschilderd worden met een plafondverf.

Trap loft verven

Een loft heeft meestal een spectaculaire trap in metaal of hout. De trap verven kan je met een speciale metaalverf of een voor houten trappen kan je opteren voor beits, olie of vernis. Met betonverf kan je dan weer een betontrap verven.

Vloeren loft verven

Voor elke vloerafwerking bestaat er een verfoplossing. Denk maar aan het verven van een gietvloer, kurkvloer of houten vloer. Of het behandelen van een betonvloer, natuursteen vloer of vloer in keramische tegels.

Schilder nodig? Vergelijk hier de prijzen

Uw loft laten verven door een vakschilder of schildersbedrijf? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte