Tankcoating

Schilderen en inwendig coaten van tanks zijn zeer belangrijk om de levensduur en hygiëne te kunnen garanderen van opgeslagen producten.

Ook opslagtanks in metaal zijn vatbaar voor roestvorming en corrosie. Denk maar aan opslagtanks gebruikt bij olieraffinaderijen, petrochemie, metalen reservoirs, opslagtanks voor vloeibare middelen / voedingsmidellen... Om de veilige opslag en hygiëne te garanderen, dienen inox / RVS tanks & stalen opslagtanks voorzien te worden van een tankcoating.

Niet alleen de buitenzijde dient beschermt te worden maar ook de binnenzijde dient voorzien te worden van een inwendige epoxycoating. Cylindrische opslagtanks en rechthoekige procestanks dewelke roest vertonen zullen herschilderd / overschilderd moeten worden met de juiste verf / coating. De aanpak van revisie hangt af van de soort tank. Zo zal een chemicaliëntank anders aangepakt worden dan een brandstoftank.

Tank laten coaten? Vraag steeds raad aan een vakman gespecialiseerd in industriële schilderwerken. Zij zullen de juiste coating en verfsystemen voorstellen.

Schilder nodig? Vergelijk hier de prijzen

Uw tankcoating laten aanbrengen door een vakschilder of schildersbedrijf? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte