Stalen containers

Container coatings beschermen metalen containers tegen corrosie en slijtage.

Door het aanbrengen van een grondverf, lakverf en coating is het mogelijk om verouderde en containers met roest weer te voorzien van een nieuwe afwerkingslaag. Containers hebben het zwaar te verduren en bevinden zich in een agressief, meestal maritiem milieu. Zouten en chemicaliën werken in op het staal en zorgen ervoor dat de containers gaan roesten.

Alle soorten containers zoals de zeecontainer, open top container, standaard container, flat rack container, tank container, highcube container, palletwide container, openside en double-door container moeten in prima staat zijn om de veiligheid te kunnen garanderen. Door de hoge belasting van gestockeerde goederen zijn de zeecontainers gevoelig aan slijtage. Een degelijke en juiste powder coating is hier aangewezen.

Containers herspuiten met een anti-corrosie coating laat je het best over aan een vakman of een bedrijf gespecialiseerd in industriële schilderwerken. De beschermende coating voor containers kan op allerlei verschillende manieren worden aangebracht door een coatingbedrijf. Laat je zeker en vast goed informeren naar de mogelijkheden.

Schilder nodig? Vergelijk hier de prijzen

Uw zeecontainers laten schilderen door een vakschilder of schildersbedrijf? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte