Parking & signalisatie schilderen

Ook een parking dient voorzien te worden door de juiste wegmarkering. Om de veiligheid te garanderen op een openbare of privé parking dient de juiste belijning aangebracht te worden. Een duidelijke grondmarkering is de beste oplossing.

Parkeervakken schilderen

Om wagens reglementair op een parking tot elkaar te laten parkeren is een wegmarkering in een witte wegenverf of thermoplast gegoten verf aangeraden. Een binnenparking of buitenparking wordt voorzien van een opvallende belijning zodoende de parkeervakken goed zichtbaar zijn. Nieuwe parkeerplaatsen of bestaande parkeerplaatsen herbelijnen dragen bij tot een duidelijke communicatie op het parkeerterrein. Dankzij de toevoeging van glasparels zijn de parkeerstroken ook 's nachts goed zichtbaar door hun reflecterende eigenschappen.

Offerte parking schilderen & wegmarkeringen

Een parking bevat tal van soorten wegmarkeringen zoals: arcering, parkeervak, zebrapad, nummering ( cijfers en letters), verkeersborden, infoborden, magazijnsignalisatie... ze worden dankzij een sjabloon aangebracht. De verf wordt meestal manueel / machinaal gespoten.

Soorten markeringsverf

Om een parking te voorzien van goed hechtende lijnen zijn er een aantal verfsystemen zoals: gewone wegenverf, 2-componenten verf ( Epoxy of PU ), thermoplast voorgevormd ( symbolen & logo's ), thermoplast gegoten verf, oppervlakte coatings ( PMMA, reactiemassa ).

Speciale parkeervakken schilderen

Speciale parkeervakken zoals de mindervalide parkeerplaats of handicap parkeerplaats ( typisch blauwe kleur ) of parkeervak voor moeder en baby ( typisch roze kleur ), worden geschilderd dichtbij de ingang van een bedrijf, warenhuis of winkel. Dergelijke vakken dienen goed op te vallen en worden gemaakt in gekleurde wegenverf. Ze worden aangebracht op parkings in beton en asfalt. Om een goede hechting met een ondergrond in beton te garanderen dient men deze op te ruwen. In Duitsland en Italië bestaan er zelf vrouwenparkeerplaatsen.

Verhoog de veiligheid van jouw carpoolparking, parkeergarage, parkeerterrein of ondergrondse parking door het aanbrengen van de juiste verfsoort.

Schilder nodig? Vergelijk hier de prijzen

Uw parking laten schilderen door een vakschilder of schildersbedrijf? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Offerte parking schilderen & wegmarkeringen